Virkistyspäivät & illanvietot

Ryhmät voivat tulla viettämään savusaunailtaa, pikkujouluja, kaamoksen kaatajaisia, tyky- tai muita virkistyspäiviä Sammin Ratsutilalle.

Seurueen koosta riippuen iltaa vietetään hirsihuvilassa (n. 10-20 hlöä) tai juhlasalissa (n. 50-250 hlöä). Ryhmille voidaan järjestää lisäohjelmaa: hevosen käsittelyä ja hoitamista,  ratsastuskokeilua tai kokeneemmille ratsastustunteja tai vaikka perinteistä reki- tai kärryajelua.

Kävelylenkkiteitä löytyy lähialueen metsistä, jossa voi kokea samalla luonnonrauhaa. Kävelylenkin jälkeen voisi maistua nokipannukahvit ja suolainen pikkupurtava tilan pihapiirissä olevassa kodassa.

Ryhmät voivat tulla tilauksesta nauttimaan juhlapöydän antimista ilman erillistä lisäohjelmaa. (Talon oma juhlamenu tai omien toiveiden mukainen.)

Meillä ei ole anniskeluoikeuksia, joten asiakas voi tuoda niin halutessaan omat alkoholijuomat yksityistilaisuuteen.

Tilalla voi myös majoittua.

Hirsihuvila

Juhlasalin läheisyydessä pihapiirissä on iso pyöröhirsihuvila, jossa on yöpymistiloja n. 14 hengelle. Mökissä on 4 makuuparvihuonetta ja alakerrassa kaksi kamaria. Näistä molemmat soveltuvat hyvin vaikka morsiusparin juhlakamariksi. Hirsihuvilassa on lisäksi tilava takkatupahuone (tv) ja pieni keittiö (jääkaappi, mikro, hella, kahvinkeitin), suihkut ja wc:t.

Hirsihuvilan välittömässä
läheisyydessä on savusauna.

Savusauna

Hirsihuvilan välittömässä läheisyydessä on savusauna, jonka lauteille mahtuu kerralla jopa 10 henkilöä. Savusaunassa on suihku ja erillinen pukeutumistila (sis. laudeliinat ja pyyhkeet).

Miltä kuulostaa savusaunan lempeät löylyt keskellä syyspimeyttä? Entä herkullinen jouluruokailu työporukan tai ystävien kanssa nauttien? Miten olisi pikkujoulut?

Tervetuloa kokemaan elämyksiä!
Varaa ajoissa.

Miehet saunassa