Ratsastustunnit 2017-08-21T22:44:27+00:00

ELÄMYS

Ratsastustunnit

Syyskausi alkaa tiistaina 29.8.2017

Vakiotunteja tasoryhmissä, uusia alkeisryhmiä, pienryhmätunteja, maastoratsastusta ja avustettua erityisratsastusta.

Tuntivaraukset Erja L. 0407488197

Tervetuloa mukaan!

Järjestämme ratsastustoimintaa ympäri vuoden. Sammin ratsutila on Suomen Ratsastajainliiton hyväksymä harrastetalli, joka on keskittynyt klassisen ja tietoisen ratsastuksen opettamiseen.

Sammin Ratsutilan hevoset ja ponit ovat hyvin koulutettuja sekä turvallisia ja soveltuvat hyvin tehtäväänsä. Hevoset hankitaan nuorina ja ne viettävät Ratsutilalla usein koko elämänsä.

  • Ratsastustunteja järjestämme tiistaina, torstaina, perjantaina, lauantaina ja sunnuntaina.
  • Tunnit pidetään ulkokentällä tai maneesissa. Tallin ympäriltä löytyy myös hyvät maastot. Ratsastustunneille otetaan (4)-5 ratsastajaa. Ratsastajat ovat tallin puolesta vakuutettuja.
  • Ratsastusta ja hevosten käsittelyä tilalla opettaa Erja Lammi. Voit varata tunnit soittamalla tai jättämällä viestin. (gsm 040 7488 197) [email protected]
  • Suosittelemme vakiokortin hankkimista, jolloin ratsastus on säännöllisempää, tavoitteellisempaa ja edullisempaa.
  • Vakiokortin käyttäjän pitää huolehtia itse, että käyttää kortin kortissa mainittuna aikana.
  • Videokuvaaminen ja valokuvaaminen vain omaan opiskeluun. Älä julkaise muista henkilöistä kuvia tai videoita ilman heidän lupaansa.
  • Tule hyvissä ajoin, n. 20-30 minuuttia ennen tunnin alkua. Varaa aikaa hevosen hoitamiseen ja kuntoon laittamiseen. Ja varaa aikaa myös tunnin jälkeen varusteiden poisottamiseen ja hevosen hoitamiseen. Jos ryhmästäsi joku ratsastaja on myöhässä, voit varustaa myös hänelle hevosen kuntoon. Yhteispelillä on helpompi pysyä aikataulussa.
  • Jos et pääse osallistumaan tunnille, peru se soittamalla Erjalle tai Pirjolle viimeistään edellisenä päivänä. Jos joudut äkillisesti perumaan tuntisi, ole ystävällinen ja soita, älä tekstaa. Samana päivänä peruttu tunti tai peruuttamatta jätetystä tunnista veloitamme 20 € tai rastitetaan suoraan kortista. Jos ryhmään jää liian vähän ratsastajia (alle 4), heidät yhdistetään viikon muihin tunteihin tai tuntihinta on pienryhmähinnan mukainen.

Hyödyllisiä linkkejä:

Talvikaudella huomioitavaa

Turvallisuus

Ratsastajien ja hevosten hyvinvointi (sis. myös painorajat)

Ohjeita tallilla liikkujille

Ratsastustuntien hinnasto
Galleria